Był martwy przez 28 minut: Dannion Brinkley ujawnia, co widział

dodany przez Amon w OOBE, LD, świat astralny

Był martwy przez 28 minut: Dannion Brinkley ujawnia, co widział

[Obrazek: Screenshot-2025-09-13-at-09-53-39-Mehrere-Nahtodm.png]

Dannion Brinkley miał kilka doświadczeń śmierci klinicznej. W wywiadzie po raz pierwszy opowiedział szczegółowo o tym, co widział w tych chwilach. Wiele osób opowiada o doświadczeniach śmierci klinicznej. Szybko można zauważyć, że większość opowieści różni się od siebie. Podczas gdy jedni widzieli swoich bliskich, obserwowali samych siebie lub odwiedzali „piękne miejsce”, inni widzieli całe swoje życie przelatujące przed ich oczami.

Do tych osób należy również Dannion Brinkley. Był martwy przez 28 minut i w wywiadzie wyjaśnia, że nadal dokładnie wszystko pamięta. W 1975 roku trafił do szpitala z powodu uderzenia pioruna. Piorun trafił w ciało Brinkley'a przez linię telefoniczną i zagroził jego życiu.

Dannion Brinkley był martwy przez 28 minut i widział całe swoje życie

Weteran został wówczas uznany za zmarłego na 28 minut. „Trafiło mnie w bok głowy, nad uchem, a następnie przebiegło wzdłuż kręgosłupa” – relacjonuje.

Cytat:„Zgrzało gwoździe w obcasach moich butów z podłożem. Wyrzuciło mnie w powietrze, widzę sufit, uderzam z powrotem o ziemię, kula ognia przelatuje przez pokój i oślepia mnie. Płonę. Stoję w płomieniach. Jestem sparaliżowany” – kontynuuje.

Dannion Brinkley opuścił swoje ciało i powrócił. Ale co działo się w międzyczasie? W drodze do szpitala mógł patrzeć na swoje ciało z góry. Czuł się, jakby „unosił się w powietrzu”. Następnie zobaczył tunel i spotkał istotę w „kryształowym mieście”. Ale to nie wszystko. Zobaczył swoje życie w „panoramie 360 stopni”. Wszystkie szczegóły zostały mu ponownie „przedstawione”. „Widzi się to z perspektywy drugiej osoby”. Brinkley miał jeszcze jedno doświadczenie śmierci klinicznej podczas operacji serca w 1989 roku, które wywarło na nim duże wrażenie.

Cytat:„Kiedy uczysz się, że nie umierasz, kiedy uczysz się, że jesteś istotą duchową, że nie trafisz do piekła, to wystarczy, aby zainspirować cię do zmiany”. Dzisiaj patrzy na swoje życie z zupełnie nowej perspektywy i chce pomagać innym ludziom.

Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »