Dziwny dźwięk wprawia w zdumienie mieszkańców Milwaukee
Na początku tygodnia wielu mieszkańców Milwaukee zastanawiało się nad dziwnym dźwiękiem, którego nikt nie potrafił zidentyfikować ani opisać.
Według
doniesień lokalnych mediów ten tajemniczy dźwięk (zobacz film poniżej) wywołał w poniedziałek wieczorem zamieszanie w południowej części miasta.
Cytat:„To nie brzmi jak syrena. To nie jest pociąg. To nie jest tornado. Nic z tych rzeczy” – wyjaśnił mieszkaniec Brandon Kitts, dodając żartobliwie:
Cytat:„Co prawda nie wierzę w obcych, ale w sumie wszystko jest możliwe, prawda?”. Co dziwne, dźwięk ten nie był jednorazowy, lecz powtarzał się wielokrotnie przez około dwie godziny.
Zdezorientowanie Kittsa związane z tym dźwiękiem potwierdził inny naoczny świadek, John Martinez, który zauważył, że hałas szczególnie niepokoił jego zwierzęta domowe.
Cytat:„Moje koty były na zewnątrz i wpadły w całkowitą panikę. Skakały w kółko i uciekały w krzaki, więc odwróciłem się i wpuściłem je z powrotem do domu” – wspominał.
Cytat:„Słyszałem ten dźwięk, jakby odbijał się echem od domów. To było po prostu bardzo dziwne”.
Podobnie jak w przypadku innych podobnych przypadków tajemniczych odgłosów, lokalne władze oświadczyły, że nikt nie zgłosił tego niesamowitego zdarzenia i nie potrafią go wyjaśnić. Mieszkańcy nadal więc zastanawiają się, co dokładnie usłyszeli w poniedziałkowy wieczór. Czy potrafisz zidentyfikować ten tajemniczy odgłos z Milwaukee?
Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl