Kongresmen mówi, że technologia obcych jest potajemnie opracowywana przez rząd USA

dodany przez Amon w UFO i Obce Cywilizacje

Kongresmen mówi, że technologia obcych jest potajemnie opracowywana przez rząd USA

[Obrazek: titel-ufotech110323.webp]
Rep. Tim Burchett (Republikanin) potwierdził "odzyskaliśmy pojazd i możliwe podmioty w pewnym momencie", które rząd Stanów Zjednoczonych zabezpiecza w zakresie technologii obcych, i są obecnie rekonstruowane. Przemawiając do Newsweeka, Burchett powiedział: "Myślę, że wiele z nich jest obecnie rekonstruowanych, ale po prostu nie rozumiemy tego".

Jeszcze w styczniu, po tym jak Pentagon's Office of the Director of National Intelligence (ODNI) opublikował swój raport na temat niezidentyfikowanych zjawisk powietrznych (UAP) lub UFO, Burchett twierdził, "Ta rzecz jest ogromną przykrywką z jakiegokolwiek powodu. I po prostu czuję, że jesteśmy gotowi, musimy wiedzieć i powstrzymać wszystkie zajawki".

Przedstawiciel USA zwrócił na przykład uwagę, że nic w raporcie nie wyjaśniało odtajnionego nagrania "Tic Tac" z kokpitu amerykańskiego odrzutowca.

Cytat:"Gdybyś był człowiekiem i wykonał zakręty, które są na niektórych z tych ujęć, dosłownie zamieniłbyś się w opakowanie ketchupu" - powiedział Burchett. "Mam na myśli, że byłoby po tobie ... to nie przedstawia contrails, to coś innego, nie z tego świata".

Cytat:"Ukrywamy tę rzecz od lat 40-tych, od Roswell lub wcześniej, jak sądzę" - dodał Burchett.

Cytat:"Nie ufam rządowi," kontynuował. "Jest arogancki i myślę, że amerykańska opinia publiczna może sobie z tym poradzić i muszą upublicznić wszystko, a to obejmuje to, czy mają statek, co, jak sądzę, udało im się w pewnym momencie. Otrzymaliśmy pewne materiały, które są nie z tego świata i są badane przez różnych członków branży, powiedziano mi."

W maju ubiegłego roku Burchett zakwestionował oświadczenie złożone przez zastępcę dyrektora wywiadu marynarki wojennej Scotta Braya i podsekretarza obrony ds. wywiadu Ronalda Moultrie podczas przesłuchania kongresowego w sprawie UFO.

Cytat:"Ciekawostką jest to, że w tym czasie otrzymałem SMS-a od kogoś wtajemniczonego" - powiedział.

Cytat:"I było w nim napisane: faktycznie oni nie mówią prawdy - to jest rzecz udokumentowana. Widziałem akta na ten temat - to jest tam, to istnieje. Albo im tego nie pokazano, albo kłamią".

Cytat:Dodał też: "Zostaliśmy okłamani, naprawdę - tuszowanie trwa."

Z 510 przypadków UFO badanych przez Pentagon's Office of the Director of National Intelligence (ODNI) w 2022 roku, 171 podobno pozostaje "niescharakteryzowanych i nierozliczonych" od stycznia 2023 roku. Burchett powiedział teraz Newsweekowi, że liczba zgłaszanych obserwacji UFO będzie w przyszłości tylko rosła. Oznacza to również, że wzrośnie również liczba przypadków UFO, które rzekomo pozostają niewyjaśnione.

[Obrazek: Fire-Shot-Capture-819-Der-Kongressabgeor...i-matr.png]

Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »