Materiał wideo opublikowany: Informator opowiada o odzyskaniu UFO w kształcie jajka
NewsNation uzyskał ekskluzywny materiał filmowy przedstawiający obiekt latający w kształcie jajka zarejestrowany podczas operacji odzyskiwania UAP. Jajko przypomina UAP napotkane przez myśliwce US Navy u wschodniego wybrzeża USA w 2015 roku, co sugeruje związek między tymi niezidentyfikowanymi obiektami. NewsNation zostało poinformowane, że wideo zostało wysłane do organizacji odpowiedzialnej za monitorowanie UAP i nigdy nie zostało pokazane publicznie, co czyni misję weterana Sił Powietrznych USA jeszcze ważniejszą.
Informator Jake Barber uważa, że był zaangażowany w odzyskiwanie pozaziemskiej technologii podczas pracy w tajnym programie odzyskiwania UFO, o którym od dawna krążą plotki. Kiedy Barber został poproszony o opisanie obiektu, powiedział Rossowi Coulthartowi z NewsNation: „Widziałem jajko, białe jajko”.
Cytat:„Po prostu patrząc na obiekt na ziemi, można było stwierdzić, że jest niezwykły i anomalny” - powiedział Barber. „To nie był człowiek”.
Cytat:Dodał: „To niepodobne do niczego, co kiedykolwiek widziałem. Mogę też powiedzieć, że reakcja mojego zespołu uświadomiła nam wszystkim, że mamy do czynienia z czymś niezwykłym”.
Inni demaskatorzy, w tym Lue Elizondo i David Grusch, twierdzili, że istnieje tajny rządowy program UFO, ale Barber twierdzi, że wie, że to prawda, ponieważ sam jest jego częścią. NewsNation uzyskał również ekskluzywne, nigdy wcześniej nie widziane wideo z jednego z tych rzekomych odzysków po katastrofie UFO. W czerwcu 2023 roku NewsNation była pierwszą stacją telewizyjną, która pokazała wywiad z Gruschem. Raport doprowadził do kilku przesłuchań w Kongresie.
Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl