Uwagi, propozycję dotyczące forum

dodany przez Amon w Sprawy forum

Jak w temacie przedstawiamy tu wszelkie propozycję co do zmian na forum.
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Proponuję dodać rozwiązywanie zagadek snów wszelakiej maści. Nie ważne czy to zwykły, świadomy czy to jest proroczy. Każdy sen coś znaczy, dodałbym coś jeszcze o przewodnikach duchowych. Co do prekognicji, zapytałem dlatego iż jej tu nie widzę, a od bardzo długiego czasu interesuję się snami, ich znaczeniem i od ponad prawie 1,5 roku doświadczam regularnych pregkognicji. Zdarzały się i takie na jawie. Na początku się ze mnie śmieli, jak o tym powiedziałem, kazali założyć foliową czapkę z dwoma antenkami. Jak im parę razy coś powiedziałem to teraz nie chcą słuchać, bo się boją że znowu "wykracze". Często same złe rzeczy, nie wiem od czego to zależy. Rzadko coś dobrego. Zawsze temat prekognicji był sprowadzany do samego dołu a ludzie miewający takie stany uznawani za "chorych na np. psychozę, schizofrenię i tego typu rzeczy".  Co do jasnowidzenia, to znajdują się takie osoby, czy aktualnie żyjące czy z przeszłości np. taka baba wanga i innych paru ludzików. Do dziś się teorie spiskowe tych zmarłych ludzi spełniają. Ostatnio było bardzo głośno w TV o  zjawiskach "UFO" na całym świecie. Tak, ja wiem co to jest ufo, a co to jest kosmita. Wanga mówiła że w 2023 r, będzie "fałszywa inwazja kosmitów". Nagle temat ucichł. W jakimś kraju nagle zaczęli przygotowywać prawo na temat kosmitów, nie pamiętam jak się to dobrze nazywało. Tam chodziło co robić, jak oni przylecą itd. Jestem pewien że kilka osób z tego forum widziało te materiały w TV. I koniecznie dział "NDE".
Tak więc… forum z moim zarysem strategicznym miało na celu ograniczenie w miarę możliwości ilość działów, mimo to dodałem do działu „OOBE, LD, świat astralny” opis dotyczący prekognicji oraz NDE. Tak więc takie tematy można śmiało dodawać....
Świadoma Dusza
jestem zainteresowany tematem ; moja propozycja - utworzyć grupę tekstową w na temat prekognicji - będziemy próbować odgadywać rzeczy o konkretnej godzinie
Macie na myśli założenie nowego działu, czy też zostawiamy to w obecnej formie jak jest i zwyczajnie tworzymy poddział przyklejony do działu "OOBE, LD, świat astralny"?
W sensie że grupa w wiadomościach prywatnych Wink
Tworzenie grup na tym silniku forum jest raczej nie możliwe, pozostaje opcja z poddziałem. W przyszłości jeśli forum nabierze tempa i dobijemy przynajmniej do tych stu użytkowników to będę rozmyślał nad założeniem naszego kanału na discord, tak aby mieć bezpośredni kontakt, dałoby to lepsze możliwość na szybszą komunikację z każdym użytkownikiem, który byłby w tej grupie.
Świadoma Dusza
Napisz do mnie prywatną wiadomość Wink

Amon -myślę że wątek tutaj może być zakończony i skasowany
Wątek pozostawimy, ponieważ służy on do uwag oraz propozycji.  Wink
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Tez sie interesuje m. In. snami, taki dzial gdzie bysmy mogli opisywać wlasne doswiatczenia z tym związane, bądź robienie takich eksperymentów jak gandalf na sb. Jestem jak najbardziej za.
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »