dodany przez Amon w UFO i Obce Cywilizacje
Cytat:„Czy ktoś może mi powiedzieć, co to jest (lub nie jest)?”
Cytat:"Jeśli to był balon, to jak mógł zatrzymać się w wietrzny dzień, unosić się przez dziesięć minut, a potem odlecieć? Niemożliwe! To było UFO” – wyjaśnia Waring.
Cytat:Ludzie, sam to nagrałem, a miało to miejsce nad moim podwórkiem w Bountiful w stanie Utah. Zwróćcie też uwagę, że wszystkie balony meteorologiczne mają linki, a transpondery są umieszczone w kartonach... tak wymaga prawo amerykańskie. Ten obiekt nie ma ani linek, ani kartonów, ani paczek. Obserwowałem trzy sokoły krążące nade mną, kiedy zauważyłem białą świecącą kulę. Kula nie poruszała się, pozostawała w tym samym miejscu. Wiał silny wiatr o prędkości około 40 km/h, ale kula pozostawała nad moją okolicą przez 20 minut. Wielokrotnie próbowałem sfotografować ją moim iPhonem, ale mój telefon sześć razy się wyłączył, mimo że bateria była naładowana w 75%. Nigdy mi się to nie zdarzyło. Wtedy ogarnęła mnie panika i pobiegłem po teleskop i aparat Nikon z obiektywem 140 mm, ale nie mogłem ich nigdzie znaleźć. Miałem aparat Sony z 50-krotnym zoomem i pełną baterią, ale kiedy wyszedłem, aby zrobić zdjęcie, bateria wyczerpała się po 12 sekundach i wyświetliła komunikat, że jest rozładowana. Naładowałem ją więc przez 3–4 minuty, aby móc nagrać 30–90 sekund filmu…
Cytat:Zrobiłem to trzy razy. Potem zaczęła się powoli oddalać, więc powiedziałem: „Hej, wsiądźmy do samochodu i przyjrzyjmy się temu bliżej. Jechaliśmy tak daleko, jak tylko mogliśmy, a kiedy dotarliśmy do krawędzi góry, UFO poruszało się szybciej niż kiedykolwiek... oddalając się od nas z prędkością co najmniej 120–190 km/h. Wiem to, ponieważ codziennie ponad 100 samolotów i helikopterów przelatuje nad naszym domem, który znajduje się pomiędzy bazą lotniczą Hill Air Force Base a lotniskiem w Salt Lake City. Obejrzyjcie film i powiedzcie mi, co o tym myślicie. Niedawno otrzymałem wiadomość na TikToku, że ktoś w Park City w stanie Utah (około 110 kilometrów ode mnie) widział tego samego dnia ten sam obiekt na niebie. Ten obiekt jest w 100% prawdziwym UFO.
Wiadomości w tym wątku |
Dziwny organiczny „UFO-meduza” zarejestrowany w Idaho i Utah - przez Amon - 09-09-2025, 10:01 AM
|