Zmarła hollywoodzka aktorka Hayden Panettiere po tym, jak ujawniła czyste zło w branży filmowej
![[Obrazek: Screenshot-2026-0a-TV.png]](https://i.ibb.co/DPT10SC3/Screenshot-2026-0a-TV.png)
Hollywoodzka
aktorka Hayden Panettiere, która niedawno ujawniła
pedofilskie machinacje wśród elity Hollywoodu, została znaleziona martwa w weekend w wieku 36 lat. Rzeczniczka byłej gwiazdy dziecięcej ogłosiła w niedzielę jej śmierć.
Cytat:Była niesamowitym promykiem słońca i siłą natury, która wnosiła niezmierzoną miłość i radość do życia wszystkich, którzy ją znali – oraz do życia milionów widzów, którzy oglądali ją na ekranie” – czytamy w oświadczeniu.
Według ABC News na chwilę obecną
nie podano żadnych dalszych szczegółów dotyczących jej śmierci.
Zaledwie trzy miesiące temu Panettiere opublikowała swoją bezkompromisową autobiografię „
This Is Me: A Reckoning”, w której ujawniła tragiczną historię swojej słynnej rodziny i wyjaśniła, że
„zasadniczo czuła się przygotowana na to, by zostać gwiazdą dziecięcą” – system, który ostatecznie kosztował życie ją i jej brata.
Panettiere rozpoczęła karierę jako dziecięca gwiazda i ma za sobą długą karierę w filmie i telewizji. Znana jest przede wszystkim z ról Claire Bennet w popularnym serialu „Heroes” oraz Juliette Barnes w dramacie muzycznym „Nashville”. Wystąpiła również w filmach „Remember the Titans”, „Raising Helen”, „Ice Princess” i „Scream 4”.
Śmierć Panettiere nastąpiła kilka miesięcy po wydaniu jej wspomnień „This Is Me: A Reckoning”, w których opisała liczne zmagania, które nękały ją od dzieciństwa. Jak wówczas donosił magazyn „Variety”:
Jednym z najbardziej szokujących wyznań w książce Panettiere jest jej wspomnienie o tym, jak w wieku 18 lat została zwabiona przez przyjaciółkę do pokoju i poproszona, by położyła się do łóżka z nagim, sławnym aktorem. Opowiedziała tę historię, którą opisuje również w swojej książce, w niedawnym odcinku
podcastu „On Purpose With Jay Shetty” .
Cytat:„Chociaż [w tym wieku] wierzyłam, że potrafię podejmować rozsądne i bezpieczne decyzje, nie byłam w stanie w pełni postrzegać otaczającej mnie rzeczywistości” – powiedziała Panettiere.
Cytat:„Dopiero gdy znalazłam się w niebezpiecznych sytuacjach, zdałam sobie sprawę, że moje spojrzenie na świat całkowicie się zmieniło i że jestem w niebezpieczeństwie. Kiedy to do mnie dotarło, byłam dosłownie na pełnym morzu”.
W książce Panettiere opowiada również o „rozdzierającej serce” decyzji o oddaniu prawa do opieki nad córką, o swoich doświadczeniach związanych z depresją poporodową oraz o walce z alkoholizmem – wszystkich problemach, które jej zdaniem zaczęły odzwierciedlać historię Juliette Barnes, pogrążonej w problemach piosenkarki, którą wówczas wcielała się w serialu „Nashville”. Przede wszystkim była matką. Pozostawiła córkę, Kayę.
Cytat:Zaledwie trzy miesiące po tym, jak w końcu przerwała milczenie. W swojej nowej książce oraz w podcaście Jaya Shetty’ego opowiedziała światu, co się wydarzyło, gdy miała 18 lat, a serial „Heroes” właśnie osiągał szczyt popularności. „Znała” ją przyjaciółka, która zwabiła ją na łódź na otwartym morzu i dosłownie położyła ją do łóżka obok nagiego, bardzo znanego i starszego brytyjskiego rockmana. Musiała się przed nim bronić i ukrywać przez resztę nocy. To było 18 lat temu. Nigdy nie podała jego nazwiska. Ani nazwiska kobiety, która to zorganizowała.A teraz nie żyje. Przyczyna śmierci pozostaje nieznana. Właśnie leciała ze swoim chłopakiem z Los Angeles na południe, kiedy to się stało.
Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl