( Poxop) Witam :)

dodany przez Poxop w Przywitaj się

Witam wszystkich, 
Moze po krotce sie przedstawie.
Mam na imie Sylwek, jestem pustelnikiem i czlowiekiem lasu. Obecna wiosna bedzie moja 28.
Pracuje z energia, lubie medytowac, widze i czuje. Moj przewodnik duchowy ma lazurowe oczy, a w medytacji rozmawiam z istota z innego swiata (leci do nas).
Jako dziecko wiecej interesowalem sie mroczna strona ezoteryki - od teorii spiskowych, przez chaos, az po nekromancje. Od dobrych kilku lat skupiam sie na energii i swoich zdolnosciach. Zachecam do czytania mojej aury i przedstawiania wnioskow (lubie praktyke).

Strefe czytam od dawna, mam sporo art na swoim koncie, lubie wiedze, a moja misja na ziemi jest jednosc ze zrodlem. Miewam tez sny, ktore odpowiadaja na moje pytania (tu np. 3 sny nt. Wojny na ukrainie czy odpowiedz anielska jak pomoc ludzkosci).

Mysle, ze na poczatek to wystarczy Smile) zachecam do zadawania pytan, chetnie dziele sie swoimi spostrzezeniami, zaznaczajac ze spora czesc z nich to wiedza zdobyta z praktyki.

A teraz zabieram sie za wertowanie forum, namaste.
Duzo milosci dla kazdego, czerpcie z glebi siebie.
Witam cię serdecznie Poxop, mam nadzieję, że będziesz dzielił się z nami swoimi spostrzeżeniami, nabytą wiedzą, jak i doświadczeniem. Jeśli poczujesz chęć, załóż temat w odpowiednim dziale i zaczniemy dyskusję. Namaste. Shy
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »