Gandalf
Forum stoi na MyBB a MyBB w standardzie ma "nie złączone" wiadomości tekstowe na priv. Myślę że powinien powstać również kanał discord, ja mam discorda i chętnie moglibyśmy tam rozmawiać. Na discord też można utworzyć kanały typu forum. Można postawić bota, który jak wykryje że na blogu strefa44.pl pojawi się nowy wpis to wszystkim da znać na serwerze automatycznie.
Maliafistria
Ja też jak najbardziej za.
Amon
Standardowo nie jest możliwe. Fajnie jakby było pole "Donejt" wtedy z donejtów można było by polepszyć forum. Znam w pewnym stopniu mybb.
Da się tu nawet stworzyć wiadomości na żywo, jak na takim discordzie czy fb. Z postami tak samo. Trzeba tu użyć trochę php, websocket.
Widziałem że w niektórych miejsach styl nie jest dokończony na PC jak i na urządzeniu mobilnym. Ja nie wytykam tego, żeby zrobić przykrość,
lecz chciałbym aby forum było dopięte na 200%. Ludzie idą tam, gdzie wszystko jest dokończone, wygląda ładnie. Ludzi po prostu przyciąga
pierwsze wrażenie. Miałbym sporo pomysłów. Na pc jest nawet błąd, że jak wyślesz posta, to się to nie odświeża. Trzeba samemu odświeżyć stronę.
Dwie rzeczy które mnie irytują, to że sesja po jakimś czasie się gasi i muszę od nowa się logować. Tak samo chat który się sam ukrywa. W edycji
profilu niektóre napisy są nadal po angielsku. Aktualny motyw forum bardzo mi się podoba