Mówi, że nadlatuje statek-matka. A już wcześniej miał rację
Brandon Biggs – ten pastor, któremu przypisuje się przepowiednię dotyczącą urazu ucha Trumpa jeszcze przed jej spełnieniem – twierdzi, że ponownie miał wizję. Tym razem chodzi o ogromny obiekt latający, który przelatuje nad otwartym oceanem na oczach opinii publicznej; podobno został zauważony w pobliżu Watykanu i przeleciał nad świątyniami Majów w Meksyku. Biggs relacjonuje, że z większego obiektu, gdy tylko się pojawi, wyłaniają się mniejsze, oparte na świetle obiekty latające. Nie opisuje ich jako fizycznych pojazdów, lecz jako istoty o demonicznej naturze, które zostały wysłane, by siać zamęt na niebie.
Brandon Biggs twierdził w filmie na YouTube, że miał wizję, którą objawił mu Bóg, w której „pozaziemski” statek kosmiczny przelatywał nad Watykanem i świątyniami Majów w Meksyku.
Biggs powiedział: „Zbliża się wielkie odwrócenie uwagi. Zapytałem: Panie, czy są dwa takie obiekty? A On odpowiedział: „Nie, jest tylko jeden”.
Cytat:„Właśnie to wprawi wszystkich w panikę, ponieważ zobaczą, jak porusza się nad oceanem. Będzie to można zobaczyć w telewizji” – dodał. Następnie wyjaśnił swoją wizję, mówiąc, że widział również małe statki wychodzące z tego statku-matki, które składały się z kul światła”.
Cytat:„Powiesz: »Brandon, to brzmi kompletnie szalenie«. Tak, bo tak właśnie jest. Dla mnie to było kompletne szaleństwo. W ogóle nie chciałem o tym mówić, ale otrzymałem takie polecenie” – powiedział Biggs.
Cytat:„Jestem tu tylko po to, by cię ostrzec”.
Ta przepowiednia wpisuje się w doniesienia o kontaktach sonarowych marynarki wojennej, które miały rozmiary boiska piłkarskiego. Zostały one zarejestrowane przez naukowców zajmujących się zjawiskami podwodnymi i według doniesień poruszały się one w głębinach morskich z prędkością 200 mil na godzinę. Istnieją przypuszczenia, że w całych regionach dna morskiego mogą kryć się bazy, których prawdziwej natury nikt jeszcze w pełni nie rozgryzł.
Jeśli Biggs miał rację co do swojej ostatniej prognozy: czy zmienia to coś w tym, jak poważnie traktujesz tę nową prognozę?
Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl