Starożytny język duszy: ponowne połączenie z energiami spoza naszego świata

dodany przez Amon w Ezoteryka / Okultyzm

Starożytny język duszy: ponowne połączenie z energiami spoza naszego świata

[Obrazek: Bez-tytu-u64.png]
Dawno temu komunikacja nie była ograniczona do wydawania dźwięków ustami. Dusze mogły komunikować się poprzez telepatię, energię, emocje, symbolikę i intencje z bezwysiłkową i natychmiastową wymianą. Jednak ta forma komunikacji została porwana i skompresowana przez niektórych, ponieważ brakowało im współczucia i empatii. Pomimo zdolności do widzenia i odczuwania intencji, w pełni zniewolone jednostki były w niekorzystnej sytuacji podczas walki z takimi nieświadomymi. Jednak istnieją hybrydowe wojownicze dusze z przeszłości i przyszłości, które mogą poruszać się między światłem a nocą i odpowiedzieć na wezwanie dusz tutaj.

Wszechświat wzywa każde włókno waszej istoty z powrotem do waszej prawdziwej natury. Energie z daleka poza tym światem wlewają się i aktywują wasz nieograniczony potencjał. Powstań, pamiętaj i obejmij swoją moc.

Wszystko, co jeszcze się nie rozwinęło i jest w trakcie realizacji, to to, co było przedtem. Zanim ewolucja została porwana i zamknięta w tym obszarze. Był czas, kiedy wszystkie dusze tutaj mogły mówić bez wydawania małych odgłosów z ust. Mogliśmy mówić poprzez energię. Poprzez symbolikę. Przez emocje. Poprzez INTENCJĘ. Ta komunikacja była o wiele głębsza, o wiele szybsza, o wiele bardziej skomplikowana i o wiele bardziej kompletna niż wszystko, co widziano w tej obecnej, maleńkiej ramie czasowej ukrytej, kontrolowanej nowoczesnej ery. Ta komunikacja była między duchem a duchem, między sercem a sercem, między świadomością a świadomością. Nie wymagało wysiłku. Była natychmiastowa.

Działo się to między całym ożywionym stworzeniem. Było z całym multiwersum. Niektórzy postanowili ją przechwycić i skompresować do tych, których mogli siłą wyprzedzić. Nie było to łatwe, zwłaszcza z tą zdolnością do widzenia i odczuwania intencji.

W pełni uduchowieni byli w gorszej sytuacji mimo tej zdolności, bo nie mogli się zmusić do zmierzenia się z taką nieświadomością, by z nią walczyć. Ale tu i teraz istnieją hybrydowe dusze wojowników, które potrafią poruszać się między światłem a nocą. Pochodzą z dalekiej przeszłości i dalekiej przyszłości. To, co kiedyś było, będzie znowu. A nawet wykroczy poza to, co BYŁO. Zawsze byliście telepatyczną, nieograniczoną istotą twórczą. Wasi przodkowie, wasze przyszłe ja i wasza duchowa rodzina aktywują was z powrotem do tego, czym zawsze mieliście być. Stwórca i Wszechświat wzywają każde włókno twojej istoty z powrotem do twojej prawdziwej, niezafałszowanej natury. Energie płyną daleko poza ten świat. Powstań ponownie, pamiętaj i ZNAJDŹ swoją moc.

Wniosek

Nie jesteś tylko fizycznym ciałem, ale ogromną, nieskończoną świadomością zdolną do niesamowitych wyczynów. Moc, która tkwi w tobie jest niezmierzona i czeka na uwolnienie. Zaufaj swojej intuicji, swojemu wewnętrznemu przewodnictwu i pozwól sobie przypomnieć dawne sposoby komunikacji, które kiedyś były tak naturalne. Gdy połączysz się z energiami wszechświata i swojego wyższego ja, zaczniesz uwalniać swój pełny potencjał i wznosić się do swojego prawdziwego celu. Obejmij wojownika w sobie i wiedz, że jesteś ważną częścią rozwijającego się kosmosu.

Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »