Możliwy statek kosmiczny Tic-Tac odkryty na zdjęciach z Marsa

dodany przez Amon w UFO i Obce Cywilizacje

Możliwy statek kosmiczny Tic-Tac odkryty na zdjęciach z Marsa 

[Obrazek: Screenshot-2025-04-07-at-12-03-30-m.png]

Seria zdjęć z powierzchni Czerwonej Planety wywołuje kolejną debatę wśród łowców UFO. Obrazy w tym wirusowym poście na Reddicie pokazują coś dziwnie gładkiego, co wydaje się unosić nad powierzchnią Marsa, wyróżniając się na tle nierównego terenu.

Niektórzy badacze internetowi powiązali ten owalny obiekt ze statkiem kosmicznym w kształcie Tic-Tac, który został zauważony u wybrzeży San Diego w 2004 roku. Oryginalne czarno-białe zdjęcia NASA pochodzą z sesji zdjęciowej łazika Curiosity z 2020 roku na naszej sąsiedniej planecie. Podczas gdy pochodzenie pokolorowanych zdjęć Reddit jest niejasne, ulepszone odcienie kolorów i rozdzielczość cyfrowa podzieliły sekcję komentarzy.

Wielu postrzega to jako prawdopodobnie obcą technologię, podczas gdy inni widzą po prostu kolejną formację skalną. Jeden z użytkowników skomentował: „Na tym samym zdjęciu jest podobna cecha geologiczna... nie tak wyraźna jak TicTac, ale ma mniej więcej ten sam kształt i położenie”. Inny komentujący podkreślił: „To w zasadzie pierwsza rzecz, jaką widziałem lub przeczytałem, która sprawia, że myślę, że to może być prawdziwe”.

Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »